Over Kees

‘Later als ik groot ben…

… wil ik marketingdirecteur worden.’ Daarom heb ik commerciële bedrijfskunde gestudeerd en me gespecialiseerd in marketing. Bij DSM zette ik de eerste schreden op mijn carrière pad en vervolgde deze weg bij Rockwool en de Kamer van Koophandel. Totdat ik erachter kwam dat dit niet mijn weg was; te veel ratio, te weinig mens.

In 2006 heb ik voor mezelf gekozen en MANKIND Mens & Organisatie opgericht, een adviesbureau gespecialiseerd in de relatie tussen familie en familiebedrijven. Ik heb me verdiept in de dynamiek, cultuur en waarden van familiebedrijven. Naast het schrijven van boeken over familiebedrijven en persoonlijke ontwikkeling, geef ik lezingen, workshops en begeleid familiebedrijven bij het opzetten van een familiestrategie als basis voor de bedrijfsstrategie.

Vanwege mijn betrokkenheid bij familie- en MKB-bedrijven ben ik voorzitter van de Roerstreekprijs – een ondernemersprijs voor ondernemers uit Roerdalen en Roermond – en bestuurslid van MKB-Limburg. Ik ben geboren in Tegelen en woon samen met mijn vrouw in Roermond. Samen hebben we twee kinderen, een zoon die werkt met verstandelijke gehandicapten (mens) en een dochter die HRM adviseur is (organisatie).